Utvider og styrker teamet

Alle tre inne samlet
Fra venstre:
Helge Næss Rustad, Per Martin Borg og Øyvind Borg

Fra 22. september 2014 er det en ny mann med på laget hos Advokatfirmaet Rustad. Øyvind Borg kommer til Rustad fra en tidligere stilling hos Advokatfirmaet Consensus.

– Vi gleder oss til å få Øyvind med på laget, sier Helge Næss Rustad. Stadig økende arbeidsmengde tilsier at vi må utvide teamet, og Øyvind med hans bakgrunn og erfaring passer som hånd i hanske.

I løpet av det siste året har Advokatfirmaet Rustad flyttet fra de gamle lokalene i Storgata 15 til nyoppussede Kirkestua ved Kremmertorget i Elverum. Fra tidligere hadde Rustad med seg advokatfullmektig Per Martin Borg og sekretærene Lise Druglimo og Ella Surén.

Helge v dørHelge Næss Rustad bekrefter at han og de øvrige ansatte trives godt i Kirkestua. Spesielt etter at diskusjonene og kontroversene rundt fargevalget hadde lagt seg. Som kjent malte Rustad om hele huset i forbindelse med innflyttingen.

– Nå er det faktisk overveiende positive tilbakemeldinger. Mange har sågar spurt om fargekoden fordi de vil bruke den selv, smiler Rustad.

I forbindelse med ansettelsen av Øyvind Borg har Rustad også foretatt en oppgradering av hjemmesiden.